5. Palkonya Dűlőfutás
2019-05-18
12. Intersport Keszthelyi Kilométerek
2019-06-09

A MecsekMan SE csapatával elsősorban futóversenyeken találkozhatunk eddig. Május utolsó szombatján a Balatonman triatlon versenyén vettünk részt.

 Futó, triatlon csapat lévén a csapattársaink már számtalan duatlon és triatlon versenyen vettek részt, de az Egyesületünk viszont most először nevezett triatlon versenyre.

A csapat a középtávon indult.  A 3 fős váltónk úszója Sándor Zoli a kerékpáros Vörös Feri és a futónk pedig Kerekes Bukta volt.

Az időjárás miatt az úszó távot rövidebbre vették minden számban   így a középtávon is  750 m-et kellett úszni a Balatonban .A kerékpáros táv változatlanul 85,2 km –es és a futás is  21,1 km volt a középtáv váltójában. A MecsekMan csapata 3:57:41-el (úszás:15:29, kerékpár:2:12:27, futás:1:27:30) teljesítette a távot, mellyel összetettben a 3. helyezést érte el a 43 csapatból és állt dobogóra. Úgy gondolom remek belépő és jó kezdés a csapatnak a Triatlon versenyek világában  újra.J

Kerekes Bukta rövid összefoglalója a versenyről:

Ma triatlon váltóban indultam kedves csapattársaimmal. Nagyon jó kis rendezvény volt, szuper pálya, bőséges frissítés, masszázs, kaja, szóval nagyon odatették magukat. Én futottam a végén, kb 12h-kor indultam. A nap perzselt rendesen, de muszáj volt menni, hiszen nem szerettem volna csalódást okozni. Minden rendben volt, sikerült a 3. helyet megszereznünk pár perccel lemaradva az elsőtől. Köszönöm Zoli (úszás), Feri (bringa) és természetesen Egyesületemnek a lehetőséget.