Mo. 2019.évi Fedettpályás Atlétikai Szenior OB

35. Pécs-Harkány Országúti Futóverseny
2019-03-03
4. Dunafutása a Busók földjén
2019-03-10

Az elmúlt hétvégén egy sokak által várt esemény zajlott Budapesten!

Kovács Zoltán rövid beszámolója következik.

A Syma-csarnokban került megrendezésre a Senior OB, ahol bár kis létszámmal, de nagy erőkkel képviseltette magát a MecsekMan SE, Hakszer Erika és Kővári István személyében.

Velünk utazott István “ősi” riválisa Poronyi Gábor is, aki a Fitt Bike SE. színeiben indult.

Érkezésünk után nem sokkal már be is zsebelhettük az első dicséreteket melyek akkor még a csapatmezeknek szóltak.

Rövid helyszíni ismerkedés után már el is kezdtünk melegíteni Kővári Istvánnal (nem mellesleg a példaképem), hiszen hamarosan rajtol az első versenyszáma a 60 m. síkfutás, ahol jót mulattunk a 80 évesek beszólásain, akik gyerekeknek nevezték a 70-eseket!

István remek futással mezőnyében a 3. idővel, korosztálya Országos bajnoka lett! További számaiban a 2 ill.400 méteren második,800-on harmadik helyezett lett így kapkodhattam a fejemet, hogy minden eredményhirdetésen büszkén fényképezhessem csapatunk e kiválóságát!

Nem udvariatlanságból csak az időrend okán folytatom beszámolómat Erikával, aki nem pazarolta az energiáit “gyerek” távokra. És milyen jól tette! Nagyszerű versenyzéssel minden versenyszámában győzedelmeskedett,3000 méteren több perces előnyt szerzett!

Nagyon büszke voltam mikor a 800,1500 és 3000 m. eredményhirdetésén együtt tapsolhattunk Erikának, aki így Háromszoros Országos bajnok lett! Nagy örömömre szolgált, hogy ilyen kiváló sportembereket kísérhettem el erre az útra és részese lehettem sikereiknek és örömeiknek és köszönöm a MecsekMan nevében is e kiváló eredményeket melyekkel ismét beírtuk magunkat a hazai sport nagykönyvébe és öregbítettük egyesületünk hírnevét!

Csak így tovább MecsekMan!