32. Szilveszteri
Pláza Futás
2019-12-31
36. Pécs-Harkány országúti futóverseny
2020-03-03

Idén már tízedik alkalommal rendezték meg Kaposvár dombjain a Kométa Futófarsangot.

Félmaratoni és 10 km-es valamint váltóban is indulhattak a futók.

Kora délelőtt rajtoltak el a lelkes sportolók. Az ország különböző pontjáról és külföldről is érkeztek versenyzők, akik kellemes napsütésben teljesíthették a versenyt.

Kaposvár öt dombját érinti mindig a verseny így a szintkülönbségek nehezítik a futást.

Sokan jelmezbe öltöztek, hogy megteremtsék a farsangi hangulatot. a versenyt csaknem 500 futó teljesítette ebben az évben.

Csapattársaink beszámolója a versenyről:

Hőnyi Zsolt:

Szezonkezdő futóverseny Kaposváron, félmaratoni táv teljesítve… Ma a korosztályos 4-ik helyre voltam jó, gratulálok a többi résztvevőnek, Bukta Barátomnak a 3-ik helyhez!
Folyt. köv. a Pécs-Harkányon!

Kerekes Bukta:           

 

Ma megkezdtem a 2020-as futószezont, méghozzá a Kaposvár Dombjai félmaratonnal. Már vártam ezt a napot, hiszen ősz óta nem taliztam a kis futó barátaimmal. Reggeli kakaós csiga, zöld tea,J A család bepakol, és indulás. Már látszott, hogy jó időnk lesz, hamar eljött a rajt ideje 11h. Zsolti Barátommal beszéltük, jó lenne együtt a végén dobogón állni. Sajna Ő pont lecsúszott, betegen futott. Jobbulást, szuper voltál J Kb. 500 induló, szokásos dimbes-dombos pálya 21,5 kili. Szuper szervezés, vidám emberek, célban finomságok. A legszebb befutóérmet itt adják. Összességében minden frankó volt, úgy ment, ahogy elterveztem. Az energiáról Cicukám gondoskodott kézműves aszalt szilvájával, mazsolájával ❤Abszolútban sikerült a 6. kategóriámban a 3. helyet megszerezni.
És a végére a szokásos hopp-hopp JHajrá MecsekMan/EU-Solar SE

 

Hakszer Erika:

Kaposvár Farsangi Félmaraton. Az idei év első versenye. 21,5 km 5 dombbal, széllel. Sok ismerős, barát, jó hangulat, remek verseny. Női mezőnyben 13. lettem. Korosztályomban sikerült megőrizni a múlt évi győzelmemet. Családi váltónk 5. Gratulálok csapattársaimnak!

Hajrá MecsekMan EU-Solar SE!