EU-SOLAR SE.

Amatőr sportolók, Profi csapata

Egyesületünk MecsekMan SE. néven 2017 novemberében alakult Pécsett.

Alapító tagjai több évtizedes sportmúlttal rendelkező 40 év feletti amatőr sportolók, a hátuk mögött megszámlálhatatlan futó, kerékpár, és triatlonversennyel.

Megalakalásunkkor célunk, a futó és triatlon sport népszerűsítése, valamint az amatőr szinten sportolók versenyzési lehetőségeinek bővítése, és javítása volt.

A csapattal rendszeresen, közösen veszünk részt az ország különböző pontjain megrendezett futó, duatlon, triatlon versenyeken, ahová lehetőség szerint együtt nevezünk, és utazunk is.

A kezdetek óta egyetértett céljainkkal, és fontos támogatói szerepet vállalt egyesületünk életében az EU- Solar Zrt.!

2019 év elején fogalmazódott meg egy nagy közös gondolat…, és ’19 ősze óta új néven, EU-Solar SE néven működünk.

 

2017-es indulásunkkor elsősorban pécsi csapatban és csapattagokban gondolkoztunk, de hamar észrevettünk hiba lenne, ha ehhez túlzottan ragaszkodnánk…

Az igények azt mutatták más városokból, sőt más megyékből is szívesen csatlakoznának egyesületünkhöz, így 2021-ben még nagyobb célkitűzésünk lett, mégpedig az, hogy országos egyesületté váljunk, minden megyében elérhetők legyünk, ezzel az adott megyében is népszerűsítsük a sportot, valamint egyesületünket.

Ehhez nagykövetekre, és szakmai segítőkre is szükségünk lesz.

Amennyiben érdekel valamelyik pályázati lehetőségünk, vagy csak egyszerűen szeretnél versenyzőnk lenni, csatlakozz hozzánk legyél Te is csapattagunk!

A fejlécben külön menüpontban találod a jelentkezéshez szükséges menüpontot.

Köszönjük, ha elolvastad, annak még jobban, ha minket választasz 🙂 .

Üdvözlettel:

EU-Solar SE.