21. Nárcisz Futás
2019-04-27
5. Palkonya Dűlőfutás
2019-05-18

Nagyatádon rendezték meg 3. alkalommal egy nem kimondottan könnyen futható pályán (körönként több mint 40 kanyarral) a Wink maraton országúti futóversenyt, melyre több egyéni versenyzőt is, és több csapatváltót is neveztünk.
A 7 km-es pályán lehetett 1, 3, vagy akár 6 kört is futni ki milyen távot vállalt, illetve ki mennyire bírta szédülés nélkül  .
Egyéniben,
7 km –en Farkas Gabriella indult csapatunkból és ügyesen végigfutotta, más célja előtte sem volt.
21 km-en dr. Jakab Andris, Kerekes Bukta is képviselte csapatunkat, akik kitettek magukért és mindketten dobogóra álltak.
42-km –t Hőnyi Zsolt, és Sipos Csaby vállalta be, melyen Zsolti fantasztikus versenyzéssel 3 órán belüli idővel (2.58.53) elhozta a 2. helyet

Csapatváltóban, nagyon érdekes eredmények születtek, mert a benevezett 4 csapatunkból mind a 4 dobogón állhatott volna ha…. de mint tudjuk a sportban nincs ilyen hogy „ha” .

Szóval kisebb (és nagyobb) hibákból adódóan sajnos csak egy csapatunk ért célba, mely Kerekes Bukta Tóth Misi összeállításban megnyerte a Maraton váltót  (2.51.13)

Hőnyi Zsolt Csapattársunk rövid beszámolója a versenyről:

Vasárnap Wink maraton Nagyatádon voltunk családostól a MecsekMan csapattal. Én egyéniben, Beával, Barnussal váltóban is teljesítettük a távot. Váltónk sajnálatos módon nem lett értékelve, mivel Barnabás rossz irányba lett terelve egy elágazónál és így nem teljesítette a kört. Egyéniben a második helyet sikerült megszereznem, miután az utolsó körben egy görcs miatt be kellett lassulnom és fel kellett adnom az eddigi öt körön át tartó szorosnak mondható versenyt Iván Laci sporttárssal. Jó nap volt, köszi mindenkinek a segítséget, szurkolást! Gratulálok minden Csapattársamnak!

Ahogy Sipos Csaby Csapattársunk látta versenyt:

Na, pár gondolat a hétvégi Wink maratoni kis mocorgásomról. Reggel megérkeztük Nagyatádra. Rajtszám átvétel, kis beszélgetés a csapattársakkal a #MecsekMan_Se.-vel. Utána rohanás a boltba és vissza futás. Kezdődik a rajt! Semmi gond nem is volt, szép nyugiba kezdtem, most nem kapkodva, mint eddig. Nem is tudom 10-15 kili környékén valami nagyon nem volt jó, onnan nem úgy ment a futás, ahogy szerettem volna, úgy éreztem magam, mintha ólmok lettek volna a lábaimba L Innentől csak szenvedettem a futam végéig, de azért megcsináltam nagy nehezen. Hatalmas nagy gratuláció minden csapatársamnak, fantasztikusan teljesítettetek !

Kerekes Bukta rövid összefoglalója a versenyről:

7végén Nagyatádon rohangáltam. Verseny előtti nap már ott aludtunk, így tök jó volt egy helyen lenni a kis csapattársakkal. Este kis ser, pizza, tracsi, bobi, ropi J Gyerekek labdáztak, Cicuka mellettem boldogság volt. Verseny napján szokásos szeánsz, nuti kenyér, zöld tea bla-bla. Ahhoz képest, hogy most voltam úgy először, hogy nincs kedvem versenyezni, pár kili után tök jólesett az egész futás. Maraton váltóban Misi barimmal sikerült az első helyet +szereznünk, köszi. Félmaratonon absz. 4. kat.1 hely. Mint később kiderült csapattársam, barátom pályát tévesztett, így 3. lettem. Kis huza-vona után végülis mind a ketten feláltunk a dobogó 3. fokára.

Köszönet a szervezőknek utólag is! Nyertünk sört, bort, aktivitásmérő órát, amit természetesen eladunk J. Folyt.köv. Palkonya, na, hopp-hopp!