Egy nap két esemény
2019-07-13
30. eXtremeMan
Hosszútávú Triatlon OB
2019-08-10

Idén 3. alkalommal rendezték meg a SellyeFut rendezvényt a Sellye Városnap- Kultúrák Ételei Fesztiválon.

A futóversenynek, úgy, mint tavaly is a Sellye határában található Gürü Horgásztó adott otthont.

A futók három egyéni távban indulhattak félmaratonon,6 km-en és 1 km-es gyermekfutamon. A MecsekMan futói mindegyik távban képviselték a csapatot.

Tóth Misi 21 km-en, Farkas Gabi és Sándor Zoli 6 km-en, Tóth Zsófi 1 km-en indult.

Igazi kellemes futó időben indult a 21km-esek rajtja nem sokkal 8 után. Az útvonalnak is köszönhetően egy jó országúti futóversenyre számíthattunk, szinte végig aszfalt úton tudtak futni a versenyzők. Ennek és Misi nyugodt kiegyensúlyozott tempójának is köszönhetően már a rajt után 500méterrel eldőlt ki diktálja az iramot. Végig a felvezető bringással haladva az élen Misi megnyerte összetettben a 21 km-es távot és hozta el a Neki járó első helyezésért járó kupát és érmet.

6 km-en Farkas Gabriella és Sándor Zoltán indult 8:15-kor. A remek futó idő és az aszfalt adta magát, így az egyenletes erős tempójával Zoltán is elsőként ért célba a 6 km-es távon, míg Gabi 8. helyen végzett a hölgyek között és teljesítette a távot.

9-kor indultak a gyerekek az 1 km-es futamon Tóth Zsófival. Igazi versenyszellemmel indultak meg a kicsik és nagyobbak. Zsófi már az elején az élbollyal elfutott és 2. helyen ért célba a lányok között. Így Zsófi is megkaptam a Neki járó ezüstérmet és állt a jelképes dobogó második fokára a versenyen.

A csapat ismét szép teljesítménnyel végzett Sellyén két arany és egy ezüstéremmel és a kupákkal jöhettünk haza! Gratulálok Mindenkinek! Remek kis verseny volt igazán!

Hajrá MecsekMan!

Farkas Gabi