34. Pécs-Harkány Országúti futóverseny
2018-03-04
8. Kikelet Baja Félmaraton
2018-04-07

A tél makacssága miatt egy héttel elcsúsztatott időpont sem hozta meg az igazi tavaszt a Duna partjára, de a didergősre sikerült délelőtt mégis ideális volt futásra. A bátrabbak már rövid ruházatot öltöttek, igaz náluk a rajt előtti pillanatok izgalommal teli vacogással teltek. Egyesületünk kilenc taggal, mindhárom távon képviselte magát a versenyen.

 A 6 kilométeren Farkas Gabriella, Balabán Szilvia, és Majszterics György képviselte a MecsekMan egyesületet és remek futással teljesítették a választott távot. Igazi örömfutás volt.

13 kilométeren Kovács Zoli, és Ihász Dániel indult. Zoli közvetlen az élmezőny mögött robogott be, remek teljesítményt mutatva, Dani pedig összetett 14. helyen ért célba.

A 21 km-en Kerekes Bukta, Bognár László, Lehel Miklós, és Ihász Róbert is rajthoz állt.

Ezen a távon már dobogóra is álltak versenyzőink! Bukta az abszolút 2. helyet szerezte meg. Bukta és Laci is korosztályának Győztese lett. Miki épphogy csak lemaradt a korosztályos dobogóról Robi a középmezőny elején ért be jó idővel.

Mindent összevetve sikeres, és remek hétvégén vagyunk túl. Sokat nem ülhetünk a babérjainkon, hisz két hét múlva ismét a Duna partjára látogatunk, mégpedig Bajára, ahol szintén szeretnénk megmutatni, hogy egyesületünkben jó és lelkes futók vannak, akik képesek önmagukért, és a csapatért is kiváló teljesítményekre.

Nagy gratuláció illet meg minden részvevőt, aki bármelyik választott távon sikeresen teljesített, valamint köszönet a Csapat többi tagjának a lelkes buzdításért, szurkolásért.

Hajrá MecsekMan!