25. Sárvárfürdő Félmaraton
2018-11-03
9. KOMÉTA Farsangi Félmaraton
2019-02-10

Kedves Sporttársaim!

2018.11.24.- Sió – csatorna mentén lévő nem létező – fok- számomra évadzáró, félmaraton távot “öltő” hosszútávfutó verseny.

73:39-es idővel teljesítettem a félmaraton + “egy kicsi” távot, rendes felkészülés híján, fejben is eléggé fáradtan, egy motoszkáló betegséggel a szervezetemben.

Jó kis eszetlen kezdéssel a táv 1. harmadát Galamb Csabival, valamint Fonyó Sanyival futván, a táv 2. harmadát személyes démonokkal küzdvén, a táv 3. harmadát kicsit ujjá éledvén a célba bespurizván teljesítettem.

Gratulálok Galamb Csabinak, akinek a verseny csak egy edzésként funkcionált, gratulálok Fonyó Sanyinak is a 2. helyéhez, egyben sok sikert kívánok Neki a 10 nap múlva Olaszországban futandó Maratonjához.

Gratulálok Bognár László/Tóth Mihály MecsekMan SE Egyesületi Futótársaim duójából álló párosnak a szombati félmaratoni férfi váltók versenyében elért/megfutott 2. helyükhöz.

Gratulálok hasonlóképpen Kiss Csabi, Kovács Zoli, Majszterics Gyuri, Farkas Gabi Egyesületi Társaimnak is, akik a saját 7 kilométeres távjaikat szépen és egyenletesen, saját képességeik határán lefutották.

Köszönöm szépen Balabán Szilvi Csapattársamnak és Kerekes Bukta Barátomnak, hogy Társaságukkal még szebbé tették azt az egyébként is gyönyörű napot.

Sporttársi Üdvözlettel, Andres Xacobeo (Jakab András)