Primavera Balatonman Kenese
2019-05-25
II. Szeged Maraton
2019-06-16

A MecsekMan számára lassan az egyik legkedvesebb és legkedveltebb csapatversennyé nőtte ki magát a keszthelyi pünkösdi rendezvény (KKM), melyen idén 6 csapatváltónk indult (5 Félmaraton, és 1 Maraton) az egyéni indulóinkon kívül.

A kétnapos rendezvényen, szombaton a gyerek futamokkal kezdtük ahol két kislány is indult a csapatból, az 5 éves Zselyke és a 8 éves Zsófi.

Zselyke 12., Zsófi 3. helyen végzett 500 méteren a korosztályában.

Délután három órától indultak a sprint futamok. Itt szintén két versenyszámban is érdekeltek voltunk. 2,5 km-en Ihász Andris indult, aki 45 férfi futóból összetettben 20. és korosztályában 12. lett

5 km-en Farkas Gabi képviselte a csapatot, 81 női futóból összetettben 67. és a korosztályában 17. lett a hölgyek közül.

Vasárnap következtek a klasszikus távok félmaraton, maraton és a csapatváltók.

Az egyéni félmaratoni távot két csapattársunk teljesítette nagyon szép eredménnyel. Dr. Jakab Andris 354 férfi indulóból összetettben 3., korosztályában az 1. helyezést érte el.

Hakszer Erika 210 női futóból összetettben 17. míg a korosztályában 3. helyen ért célba.

10 órakor rajtoltak a várva várt csapatváltóink!

A Félmaraton csapatainkból a lányoknál 44 női csapatból Hakszer Erika és Dr. Csupor Kriszti váltónk a 3. helyen állhatott a dobogóra, míg Ihász Róbertné és Székelyhidi Letícia összeállítású csapatunk a 27. lett.

A fiúknál Kerekes Bukta és Hőnyi Zsolt duó a 2. helyen, Sándor Zoli, Kovács Zoli páros a 7., Ihász Robi, Ihász Dani családi váltója 18. helyen végzett 57 férfi csapatból.

A maraton váltónk Kerekes Bukta, Hőnyi Zsolt, Sipos Csaby és Tóth Misivel hatalmas csatában 22 mp-el megelőzve a Ma-Zso-La csapatát az előkelő 2. helyen állt dobogóra 31 férfi csapatból.

Hatalmas gratula az egész csapatnak ebben a jó kis hőségben, remek teljesítmény! J

Hajrá MecsekMan!