1. Szőlős-Cserkút Körök Félmaraton
2018-10-21
25. Sárvárfürdő Félmaraton
2018-11-03

Kedves Futótársaim!

Október 23-án, Budapesten, a Római Parton futhattam félmaratont, Kolonics György emlékéért, nemzeti ünnepünk napján, valamint Édesapám 65. születésnapján. Boldogággal töltött el, hogy életem első 71 perccel kezdődő félmaratonját ezen a szép őszi napon lefuthattam és így Beda Szabi valamint Filipszki Peti Futótársaimmal egyetemben a félmaraton (+egy kicsi) távon a dobogóra állhattam. Gyönyörű üveg “dísztárgyat” nyertem a Kolonics György Alapítvány jóvoltából, ugyanúgy ahogy tavaly is a 3. helyemért ezen a versenyen egy csodálatos üveg érmet nyerhettem. A Népszigeti pályát nagyon szeretem.

Igaz vannak benne bőven murvás részek, továbbá van benne egy kilométer, amely szinte végig földúton futandó. Az út is gyakran kátyús, sok a szigeten a járókelő, akik néha figyelmetlenek. Sok volt az egyik rövidebb távú verseny miatti szembefutó, így összesen nagyjából 4 kilométeremen jött velem szemben a nekem szurkoló és engemet bíztató futók áradata (még egyszer köszönöm Nektek), de a bicajos felvezető Úrnak köszönhetően egy-két “necces” pillanattól eltekintvén, tisztán a futásra koncentrálván sikerült a távot teljesítenem, egyenletes 3:22-es átlagtempóval, a végén nagyon-nagyon elfáradva.

Köszönöm Tóth Misi Barátomnak és MecsekMan SE beli Egyesületi Principálisomnak, Kiss Csabi Barátomnak, ugyanúgy ahogy Farkas Gabinak és Tóth Zsófi feltörekvő szertornászunknak is, akik elkísértek a versenyre és még varázslatosabbá tették társaságukkal ezt a már alapjáraton is csodálatos napot számomra.

Köszönöm a szervezőknek, hogy ezt a nagyszerű célú, indíttatású, lelkületű versenyt újfent, immáron 10. alkalommal megszervezték Kolonics György Olimpikonunk emlékéért, jelen levelemben ígéretemet adom, hogy jövőre megyek címet védeni, ha a Mindenható nem rendelkezik velem addig másképp, továbbá nem áll be váratlan változás az életemben.

Csapattársaimnak Baráti, sokaknak hasonlóképpen Pajtási, mindenki másnak pedig Futótársi üdvözletét küldvén, Jaki